Grandvalira celebra amb un espectacular cor el Sant Valentí més solidari | www.grandvalira.com

Grandvalira celebra amb un espectacular cor el Sant Valentí més solidari

14/02/2013 - 18:00

Grandvalira ha organitzat aquest matí una acció especial en favor de la Fundación Española del Corazón (FEC) amb motiu de la celebració del dia de Sant Valentí. Uns 200 esquiadors, inclosos els petits amants de la neu de l’Escola d’Esquí i Snowboard del sector de Grandvalira-Grau Roig, han participat baixant per la pista amb grans globus vermells que han unit formant un espectacular cor de 100m2 sobre la neu.

L’estació d’esquí més gran del sud d’Europa ha realitzat una donació a través de la seva fundació, Grandvalira Social, d’un xec per valor de 3.128€ a la Fundación Española del Corazón. El donatiu, corresponent a l’1% de la recaptació aconseguida avui amb la venda de forfets, es destinarà a finançar projectes per a la investigació i el desenvolupament de noves teràpies o mecanismes per combatre les malalties cardiovasculars.

Acte seguit, tots els participants han deixat anar els seus globus al cel perquè volessin, simbòlicament, a favor de la FEC, oferint una espectacular imatge de tancament per un acte singular mai abans dut a terme a Grandvalira.

Un dels portaveus de Grandvalira Social ha valorat l’esdeveniment realitzat avui com “una gran experiència per tot l’equip de Grandvalira. L’acció duta a terme avui ha tingut una excel·lent acollida per part dels nostres clients, que han gaudit i han estat solidaris amb la compra dels seus forfets en un dia tan assenyalat com és, per molts, Sant Valentí”. Tanmateix, ha conclòs: “Estem orgullosos de poder contribuir a que la Fundación Española del Corazón pugui seguir desenvolupant projectes relacionats amb la salut cardiovascular i de fer-ho amb accions especials com la d’avui”.

Per la seva banda, el Dr. Leandro Plaza, president de la Fundación Española del Corazón (FEC), ha remarcat: “És un honor per la FEC que una entitat que promociona l’esport com Grandvalira aposti per la investigació de les malalties cardiovasculars, ja que a dia d’avui segueixen sent la primera causa de mort a tot el món”.

Recevez les dernières news et soyez toujours connectés à Grandvalira

Découvrez tout ce que vous pouvez faire avec My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTEZ NOUS!
Demande d’informations, sugestion, incidences, devis….
App Grandvalira
Maintenant, l’essentiel dans votre poche.
AppGrandvalira AppGrandvalira
CONNECTEZ-VOUS À GRANDVALIRA !
Suivez-nous sur les Réseaux Sociaux et soyez le premier à recevoir les nouvelles :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2018-2019
Proudly developed with by Bitanube