Grandvalira acollirà la Copa del Món de Quilòmetre Llançat els dies 6 i 7 d’abril | www.grandvalira.com

Kilòmetre_llançat01

Categoria: 
Coupes du monde

Grandvalira acollirà la Copa del Món de Quilòmetre Llançat els dies 6 i 7 d’abril

17/01/2013 - 13:15

Grandvalira serà seu de la Copa del Món de Quilòmetre Llançat els dies 6 i 7 d’abril. La modificació de l’eix central de la pista Antenes amb el propòsit de millorar tècnicament l’escenari de la competició i la vacant que ha deixat l’estació francesa Les Arcs en el calendari FIS d’aquesta temporada, han estat els principals motius per moure la prova de velocitat extrema dels dies 16 i 17 de febrer a l’abril.

Amb l’objectiu de garantir l’espectacle i, al mateix temps, oferir la màxima seguretat als corredors, l’equip tècnic de Grandvalira ha considerat els avantatges que suposa la modificació de l’eix central de la pista Antenes, situada al sector de Grau Roig. D’una banda, i segons explica el director de cursa, Nadal Antor, “la pista guanya amplitud” i de l’altra, “la superfície de frenada té més longitud, i això és una mesura de seguretat amb valor afegit pels corredors”. De fet, Antor afirma que “la pista és la mateixa, però l’orientació serà diferent, més en diagonal respecte l’anterior traçat”.

La Copa del Món de Quilòmetre Llançat acollirà aquest any corredors de primer nivell com els actuals campions del món, Klaus Schrottshammer (Àustria) i Sanna Tidstrand (Suècia), el record del món amb 251,4 km/h, Simone Origone i l’espanyol Ricardo Adarraga.

 

Candidatura als Campionats del Món 2015-2016

La Federació Andorrana d’Esquí (FAE) va sol·licitar formalment a la Federació Internacional d’Esquí (FIS) el mes de novembre passat l’organització dels Campionats del Món de Quilòmetre Llançat per a la temporada 2015-2016. Si bé els tècnics de Grandvalira han avaluat els dos escenaris possibles de competició com són la pista Antenes i la Riberal, la determinació final a càrrec de l’entitat internacional anirà lligada a la celebració de la prova de Copa del Món d’aquest any.

Recevez les dernières news et soyez toujours connectés à Grandvalira

Découvrez tout ce que vous pouvez faire avec My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTEZ NOUS!
Demande d’informations, sugestion, incidences, devis….
App Grandvalira
Maintenant, l’essentiel dans votre poche.
AppGrandvalira AppGrandvalira
CONNECTEZ-VOUS À GRANDVALIRA !
Suivez-nous sur les Réseaux Sociaux et soyez le premier à recevoir les nouvelles :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2018-2019
Proudly developed with by Bitanube