Grandvalira confirma la inauguració de la temporada amb una obertura parcial dissabte 2 de desembre

30/11/2017 - 17:45

Grandvalira inaugurarà la temporada 2017-18 el proper dissabte 2 de desembre sempre que les condicions de la meteorologia ho permetin. L’estació més gran del sud d’Europa preveu una obertura parcial amb 4 dels 6 sectors per a la pràctica dels esports d’hivern als sectors Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter durant el cap de semana. Els equips tècnics continuen treballant a contrarellotge per afavorir l’enllaç entre els sectors Pas de la Casa i Grau Roig i el condicionament de la màxima superfície esquiable.

Després de les precipitacions en forma de neu de les darreres hores i de la producció de neu activada pràcticament sense interrupció durant els últims dies, els equips de terreny segueixen treballant intensament per garantir unes condicions de neu que compleixin amb els estàndars de qualitat i de seguretat pertinents per a la pràctica de l’esquí i l’snowboard. 

Els diferents models meteorològics consultats pels tècnics de Grandvalira preveuen mantenir activa la xarxa de canons al llarg dels pròxims dies en espera també d’una nova perturbació prevista per aquest divendres. A partir d’aquí, l’estació estima poder anar condicionant de forma progressiva més extensió esquiable.

Per a l’obertura parcial Grandvalira ha revisat les tarifes i el preu del forfet de dia serà de 30 euros per adult/júnior i 20 euros per infant (compra online i a taquilles).

El Domini de la Neu ha habilitat un servei de bus gratuït per aquest cap de setmana entre els sectors d’Encamp, Canillo, El Tarter, Soldeu i Grau Roig per als esquiadors que presentin el forfet.

 

CONDICIONS D’OBERTURA

Sectors Pas de la Casa i Grau Roig (No connectats per pista)

Sector Pas de la Casa:

Pistes: Directa I

Instal·lacions: TSD4 Pas de la Casa

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Font Negre, KSB Coll Blanc i CbBc de Costa Rodona

Sector Grau Roig:

Pistes: Bosc, Pala Nova i Zona Debutants

Instal·lacions: Xavi, Pessons1 i Coma Blanca

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Refugi de Pessons, Cubil, Tres Estanys, Font Negre, CbBc-Costa Rodona, Coll Blanc i Piolet.

 

Sectors Soldeu-El Tarter (Connexió per pista de Soldeu amb El Tarter):

Pistes: Zones de debutants, Pla d’Espiolets, Riba Escorxada, Esparver parcial, Esquirol parcial, Astoret, Gall de Bosc (zona unió Soldeu i El Tarter), Paniquera, Ós parcial i Duc.

Instal·lacions: TC Tarter, Pi de Migdia, Tosa Espiolets, TC Soldeu, Solana, Planell de la Font, TK Gall de Bosc i Tapís Jardí

Connexió per pista entre sectors Soldeu i El Tarter

Servei d’Escola d’Esquí i Snowboard

Restauració: Riba Escorxada i L’Abarset (El Tarter) i Espiolets (Soldeu)

L’enllaç per pista entre els sectors Grau Roig i Soldeu-El Tarter encara no quedarà habilitat. De la seva part, els sectors de Canillo i Encamp continúen treballant per garantir l’obertura per a la pràctica dels esports blancs en els propers dies.

 

Aquesta temporada es preveu que la campanya de neu s’allargui fins el dia 8 d’abril i comptarà amb 128 dies, sempre que les condicions climatològiques siguin favorables. Grandvalira estrena la temporada 2017-18 amb una inversió d’11 milions d’euros destinats a tres grans eixos: la innovació, la qualitat i l’atenció al client.

L’estació andorrana preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com i de les seves xarxes socials. 

Recevez les dernières news et soyez toujours connectés à Grandvalira

Découvrez tout ce que vous pouvez faire avec My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACTEZ NOUS!
Demande d’informations, sugestion, incidences, devis….
App Grandvalira
Maintenant, l’essentiel dans votre poche.
AppGrandvalira AppGrandvalira
CONNECTEZ-VOUS À GRANDVALIRA !
Suivez-nous sur les Réseaux Sociaux et soyez le premier à recevoir les nouvelles :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Google Plus Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2018-2019
Proudly developed with by Bitanube