• CONDICIONES ADVERSAS

    RECOMENDAMOS esquiar por el sector de origen. CERRADA ZONA COSTA Y ANTENES de los sectores PAS DE LA CASA Y GRAU ROIG .

     

05/11/2019 - 11:00 - 13:30

INAUGURACIÓN PLATAFORMA SOLDEU Y PARKING AVET

Grandvalira ENSISA inaugura el proper dimarts 5 de novembre la plataforma que sobrevola el riu Valira d’Orient i l’aparcament Avet de Soldeu. El projecte és l’obra d’enginyeria de més complexitat tècnica que ha realitzat mai l’estació i ha comptat amb l’aval del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat del Govern d’Andorra.

L’equipament connecta les pistes d’esquí de Grandvalira amb el poble de Soldeu per sobre del riu i compleix amb l’objectiu de dotar a Soldeu d’un front de neu pels clients, semblant al de moltes estacions alpines. A més, ofereix un ampli espai al peu de la pista Avet ideal per a l’organització de grans competicions d’esquí alpí així com altres esdeveniments de caire cultural, social, etc.

D’altra banda, la construcció d’un aparcament dona resposta a una de les antigues demandes de Soldeu dotant de més espai per estacionar els vehicles.

La plataforma i l’aparcament són el reflex de la innovació constant que permet posicionar Grandvalira al més alt nivell internacional i mostrar la millor imatge d’Andorra i del sector de la neu.

 

Te interesa ...

Grandvalira 2019-2020
Proudly developed with by Bitanube