Nevada

Categoria: 
Grandvalira landscapes
10/01/2019 - 16:30

La nieve y el frío permiten a Grandvalira ampliar hasta 170 los km esquiables

Des d’aquest dijous, i amb l’obertura de Canillo, el Domini de la Neu compta amb tots els sectors oberts

 

Grandvalira encara el proper cap de setmana amb una millora notable de les condicions de les pistes. Les precipitacions en forma de neu caigudes sobre el Principat han deixat a l’estació gruixos de fins a 12 cm. Així mateix les baixes temperatures d’aquests dies han facilitat la producció de neu de cultiu de manera gairebé ininterrompuda.

Actualment el Domini de la Neu compta amb bones condicions de neu per a la pràctica dels esports blancs. Els equips d’explotació i de màquines treballen de forma molt acurada en el condicionament progressiu de més extensió esquiable sumant prop de 6.500 hores des de l’inici de temporada, una xifra que supera àmpliament els registres d’altres temporades anteriors.

Amb tot, Grandvalira posa en funcionament i enllaça tots els seus sectors. Aquest dijous, el sector Canillo obre les seves instal·lacions i posa en marxa els serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard, la seva oferta en restauració així com l’activitat de tirolina.   

Avui dijous, el fort vent a cotes altes obliga a tancar algunes de les pistes i instal·lacions. Tanmateix, de cara al cap de setmana, un cop finalitzat l’episodi de vent, Grandvalira preveu l’obertura de 170km esquiables, més del 80% dels remuntadors i tota l’oferta de serveis de l’estació.

Fins a la data, Grandvalira fa un balanç satisfactori d’esquiadors els quals, malgrat l’anticicló viscut en aquest inici de Temporada, puntuen amb un notable  8,45 /10 la seva experiència a l’estació. Pel que fa a la valoració de les Escoles d’esquí i snowboard, els clients mantenen uns nivells de satisfacció força elevats en les enquestes elaborades per una empresa externa.

 

Activitats per a tots els públics

Per aquests propers dies també es preveuen nombroses activitats d'aventura com el múixing, les motos de neu, les raquetes, la tirolina així com l’esquí nocturn a la pista La Solana / tubs del sector Pas de la Casa que s’il·lumina tots els dijous i dissabtes de 17 h a 20 h sempre que les condicions meteorològiques ho permetin. 

Així mateix, els tres snowparks de Grandvalira, l’Snowpark El Tarter, el Sunrise Xavi by Henrik Harlaut (sector Grau Roig) i el Sunset Park Peretol by Henryk Harlaut (sector Grau Roig-Peretol) posen a disposició diferents mòduls i línies  per a tots els nivells de freestyle.

 

Après-ski

Un cap de setmana més, els après skis de Grandvalira són un dels principals atractius pels esquiadors que trien el Domini de la Neu com a destí de lleure.

Aquest divendres 11 de gener, l’après-ski L’Après-Amélie reprèn la seva activitat al peu del Funicamp amb l’actuació del seu DJ resident, Ángel de Andrés que farà ballar els assistents de les 14 h a les 21 h.  El dissabte 12 de gener, la terrassa acull la festa “Le Cirque Opening Party”, de 14 h a 21 h, amb els DJs Seba Diez i Alex Walterspiel.

El pròxim dissabte dia 12 de gener, l’après ski L’Abarset (sector El Tarter) continua les seves festes de tarda-vespre amb l’actuació de DEPART (Urbana Records).

 

Previsió  meteorològica

A partir de finals d’aquesta setmana i principis de la vinent, les previsions meteorològiques indiquen possibles precipitacions en forma de neu a partir de mitja muntanya.

 

Descarregueu fotografies i imatges d’avui

 

For your interest ...

Grandvalira 2019-2020
Proudly developed with by Bitanube