Grandvalira preveu obrir un total de 90 km esquiables de cara el Pont de la Puríssima | www.grandvalira.com

Grandvalira preveu obrir un total de 90 km esquiables de cara el Pont de la Puríssima

05/12/2017 - 18:15

Grandvalira preveu l’obertura de cara a demà i el Pont de la Puríssima dels 6 sectors del domini esquiable. L’estació mantindrà oberts i connectats els sectors d’Encamp, Pas de la Casa i Grau Roig així com també quedaran enllaçats per pista els sectors de Soldeu i El Tarter. La connexió entre els sectors El Tarter i Canillo s’habilitarà mitjançant el Telecadira Portella.

Per a la primera gran cita de la campanya 2017-18, Grandvalira compta amb un total de 90 quilòmetres esquiables amb uns gruixos que oscil·len entre els 35 i els 70 cm de neu pols.

Des de les darreres nevades i amb el llarg episodi de baixes temperatures dels últims dies, la producció de neu de cultiu continua activa pràcticament sense treva. Al seu torn, i en paral·lel, els equips tècnics de terreny treballen intensament per anar condicionant progressivament més extensió esquiable.

En els pròxims dies, a partir de la producció de neu i de les precipitacions en forma de neu que es preveuen de cara a finals de setmana, l’estació andorrana prepararà l’enllaç entre els sectors Grau Roig i Soldeu.

L’Snowpark El Tarter obrirà parcialment amb una línia de 7 mòduls de nivell iniciació a la part alta del park. Tanmateix, el Sunset Park Peretol estrena temporada aquest dijous amb dos mòduls de les 15h a les 21h.

Grandvalira posa a disposició dels clients el 100% dels serveis d’Escola d’Esquí i Snowboard així com la secció de Grandvalira Mountain Guides (GMG), una part de les activitats d’aventura com les motos de neu, el múixing, la tirolina i les raquetes de neu, entre d’altres. Pel que fa als serveis de restauració, tots els espais gastronòmics romandran oberts amb novetats destacables com ara The Exceptional Tea Lounge (sector Soldeu) o els plats típics de la cuina andorrana als restaurants de servei a taula del sector Grau Roig. Totes les terrasses dels restaurants romandran obertes incloent les 3 noves terrasses al Pulka (Grau Roig), Abelletes i Coll Blanc, aquests dos últims al sector Pas de la Casa.

L’Abarset, una de les localitzacions de referència de l’après-ski dels Pirineus, comptarà amb un programa especial pel Pont de la Puríssima amb la presència de Simply J i Alex de Andrés (dijous dia 7),  Alto Fun Party + Nylon & Sorribass (divendres dia 8) i Baum (dissabte dia 9).

L’estació andorrana preveu ampliar la informació a través del seu web www.grandvalira.com i de les seves xarxes socials. 

 

IMATGES DE GRANDVALIRA AQUÍ:   https://we.tl/R0u3AiLdmH

Stay tuned to find out the latest news about Grandvalira

Discover everything you can do with My Grandvalira

Opina sobre Grandvalira
CONTACT US!
Request for information, suggestions, incidents, travel budgets…
App Grandvalira
Just the most important thing in your pocket right now.
AppGrandvalira AppGrandvalira
Connect with Grandvalira !
Follow us on social networks and find the latest the first :)
Facebook Grandvalira
Twitter Grandvalira
YouTube Grandvalira
Instagram Grandvalira
Grandvalira 2018-2019
Proudly developed with by Bitanube