23/12/2016 - 08:45

El piloto de rally Albert Llovera hace su último entreno en Grandvalira antes del Dakar

El pilot de ral·li Albert Llovera ha fet el seu últim entrenament en altitud a Grandvalira aquest matí abans de marxar al Dakar de 2017. Llovera s’ha sotmès a un exigent pla d’entrenaments per preparar la seva cinquena participació a la prova que es disputarà del 2 al 14 de gener a Paraguay, Bolívia i Argentina.

El pilot andorrà paraplègic participarà a la categoria de camions i amb ell es desplaçaran un equip de 12 persones entre l’entrenador, copilot i staff tècnic. Llovera ha explicat que arriba amb molt bona forma tant mental com físicament per encarar el ral·li més prestigiós del món.

Albert Llovera recorda l’edició de l’any passat com un dels moments més durs de la seva carrera esportiva. En concret, les etapes a Bolívia que van ser especialment exigents i a partir d’aquestes va arrossegar problemes físics i fins i tot va patir anèmia. No obstant això, amb l’optimisme que caracteritza el pilot ha afirmat que “sempre és un repte tornar al Dakar i acabar una de les proves més dures i completes del món dels ral·lis. Porto pràcticament un any entrenant per aquesta fita. He compaginat entrenaments al desert del Marroc amb sessions a Grandvalira amb altituds superiors als 2.000 metres. Aquests últims els he fet amb l’objectiu d’encarar amb les millors condicions les etapes de Bolívia que són les més dures físicament, ja que arriben a més de 4.000 metres d’alçada”.

Grandvalira aposta des de fa uns anys pel patrocini de Llovera, que és un viu exemple de voluntat i esperit de superació.

 

Imatges de vídeo i declaracions

Imatges en alta

 

For your interest ...

Grandvalira 2019-2020
Proudly developed with by Bitanube