Grandvalira: plans exclusius per gaudir d'uns dies de descans a la neu

Ja queda menys pel pont de la Puríssima i el domini més gran del sud d’Europa ja està preparat per convertir-se un cop més en l’espai lliure d’estrès més gran dels Pirineus. Per a tots aquells indecisos que a última hora encara no tenen pla per aquests dies, Grandvalira presenta una selecció d’activitats per gaudir de la muntanya, relaxar-se i desconnectar amb família, parella o amics.

 

Una temporada més, el Domini de la Neu ofereix molt més que esquí, tant pels amants dels esports blancs com per aquells que prefereixen descansar. Les propostes gastronòmiques, l´après-ski o les activitats d’aventura com el Múixing o les motos de neu són només algunes de les recomanacions de  Grandvalira per passar un pont inoblidable i donar el tret de sortida a la nova temporada.

 

Degustacions Premium

 

La firma francesa de xampany Veuve Clicquot ha arribat a Grandvalira aquesta temporada instal·lant-se a la terrassa Gall del Bosc del sector Soldeu. El Clicquot Snow Club Grandvalira és un espai chic, únic i exclusiu on els paladars més sibarites poden delectar-se amb una selecció de productes Premium mentre gaudeixen d’unes vistes increïbles. Per aquells que es decantin per fer un mos ràpid i seguir esquiant Grandvalira proposa l’And Burger Zero, el restaurant que serveix les hamburgueses més exquisides dels Pirineus, fetes al forn de carbó i amb carn 100% andorrana. Els amants de la cuina tradicional i de muntanya també poden trobar el seu racó al restaurant Piolets (Grau Roig) que aquesta temporada ofereix, amb algunes variacions, la mateixa carta de muntanya del popular restaurant Llac de Pessons convidant a tastar els seus plats estrella com el trinxat, l’escudella, els arrossos i la carn a la brasa.

 

El millor après-ski dels Pirineus

 

Com cada temporada, la música és una de les protagonistes indiscutibles de l’estació. Aquest  pont de la Puríssima l’oferta de Grandvalira es centra en la terrassa de Riba Escorxada, al sector de El Tarter, des de les 11 del matí fins les 15:30h; la terrassa de l’Abarset que a partir de les 17h s’encarregarà d’amenitzar les tardes d’hivern amb ritmes que van des del deep house i l’electrònica fins al pop i el rock; i el Snow Lounge del restaurant Cala Bassa Beach Club Costa Rodona del Pas de la Casa, ideal per qui busqui un pla més tranquil ja que podrà relaxar-se en una de les hamaques mentre escolta una de  les millors sessions amb dj. La distingida marca de xampany Veuve Clicquot també estarà present a l’après-ski de Grandvalira amb un nou reservat VIP a L’Abarset, amb una capacitat per a 30 persones i accessible amb reserva prèvia. 

 

 

El refugi més glamurós dels Pirineus

 

El Vodka Bar és un espai únic i privilegiat, dissenyat pel prestigiós decorador Lázaro Rosa-Violan. Situat al cor del sector de Grau Roig i immers en plena natura és, sens dubte, un dels secrets més ben guardats de Grandvalira. Aquells que s’endinsin a la cabana més glamurosa de l’estació podran triar entre més de 20 varietats de begudes i combinacions i degustar una gran selecció de productes. El Vodka Bar es converteix aquesta temporada en un dels racons més íntims on poder relaxar-se després d’una gran jornada d’esquí.

 

Aventura a la neu

Per a tots aquells amants de l´adrenalina, el domini més gran del sud d’Europa proposa una sèrie d´activitats d´aventura al Grandvalira Mountain Park de Grau Roig. Algunes de les activitats son: el Múixing que permet descobrir els racons més amagats del domini i gaudir dels paisatges més espectaculars de Grandvalira sobre un trineu tirat per gossos; les motos de neu sobre les quals es pot lliscar pels boscos del domini; el tubbing, l’activitat ideal per alliberar tensions tot baixant les pistes sobre un dònuts gegant; o els passejos amb raquetes que permeten descobrir el costat més desconegut de Grandvalira