Indica en qué idioma quieres navegar por nuestra web.
Indica en quin idioma vols navegar per la nostra web.
Specify your preferred language for browsing our website.
Indiquez dans quelle langue vous souhaitez naviguer sur notre site.

Season

Language

  • Català
  • Español
  • Français
  • English
Categoria: 
Adventure Activities
Grandvalira landscapes
31/01/2019 - 19:15

Grandvalira mantiene la apuesta por el esquí de montaña con más circuitos de “skimo” y nuevas experiencias en el “Refugi de l’Illa”

L’Escola d’Esquí i Snowboard del sector Grau Roig renova l’acord amb La Sportiva en el programa Grandvalira Mountain Guides i incorpora a Ferrino com a patrocinador del Refugi de l’Illa 

El Domini de la Neu, pioner al sud d’Europa en la posada en marxa de circuits senyalitzats en un entorn fora pista, compta amb guies titulats per la International Snow Training Academy de Suïssa

 

Grandvalira manté la ferma aposta per l’esquí de muntanya amb la incorporació de més circuits d’’skimo’ al domini i amb noves experiències a través del programa Grandvalira Mountain Guides (GMG) de l’Escola d’Esquí i Snowboard del sector Grau Roig de l’estació més gran del sud d’Europa. Una prova d’aquest ferm compromís per aquesta modalitat d’esquí és la renovació de l’acord que s’ha rubricat aquest migdia entre Snow Factory, la distribuïdora de marques especialitzades en esports i equipaments ‘outdoor’ i Grandvalira. L’entesa es tradueix en la renovació del patrocini del programa de guies de muntanya (GMG) per part de La Sportiva, i amb l’entrada de Ferrino com a patrocinador del Refugi de l’Illa.

El Grandvalira Mountain Guides és l’únic programa de guies d’alta muntanya titulats d’Andorra en un domini esquiable. En concret, els guies són titulats per la International Snow Training Academy de Suïssa. Els clients que vulguin descobrir els paisatges del territori Grandvalira i d’Andorra a través de l’esquí de muntanya i amb el suport d’un guía, poden iniciar-se dins del domini esquiable, o realitzant sortides més exigents amb l’objectiu de coronar diversos cims emblemàtics del Principat.

Des de la posada en marxa dels primers circuits senyalitzats d’esquí de muntanya dins del domini, Grandvalira ha anat ampliant progressivament el nombre de traçats, i actualment ja compta amb 10 opcions per a diferents nivells i a diferents sectors. Així doncs, l’estació disposa de 4 circuits al sector Grau Roig, 1 al sector Pas de la Casa, 1 al sector El Tarter, 3 al sector Soldeu i un de nou que s’afegeix aquesta temporada al sector Encamp. Aquest darrer, és un traçat que surt de l’estació intermèdia del Funicamp i arriba a la part alta del remuntador.

Pel que fa a la materialització del conveni de patrocini, tot l'equip de guies anirà perfectament equipat amb producte especialitzat de La Sportiva per a una perfecta pràctica de l'esquí de muntanya. D'altra banda, La Sportiva també realitzarà ‘workshops’ per als guies de Grandvalira Mountain Guides i per a clients que vulguin millorar la seva tècnica i polir els seus coneixements de la pràctica d'aquest esport.

 

L’experiència Refugi de l’Illa amb millor equipament

Ferrino, una de les firmes líders en esports a l’aire lliure es converteix des d’aquesta temporada en patrocinador del Refugi de l'Illa. A partir d’aquesta primavera-estiu, Ferrino disposarà d’un punt de venda al nou Refugi de l’Illa i es podrán sol·licitar proves de material.

Cal recordar que, aquest refugi guardat està situat sota la presa de l’estany de l’Illa a 2.488 metres d’alçada, a la parròquia d’Encamp. Ubicat a la Vall del Madriu-Perafita-Claror, declarada a l’any 2004, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO, aquest refugi ha estat edificat a l’antic refugi lliure de l’Illa i disposa de 6 habitacions amb capacitat per a 8 persones.